Resekortet - KLT

Resekortet

När du köper 30-dagars resperiod eller laddar Reskassa läggs produkten på Resekortet. 

Resekortet kostar ingenting och går att få på något av våra försäljningsställen, i de gröna Quickomaterna eller ombord på bussen/Kustpilen. Resekortet finns i tre former:

Resekortet

Resekort

För resor inom Kalmar län och dig som reser med 30-dagars resperiod,Reskassa eller har köpt en enkelbiljett som laddats på kortet. 

Resekort SydtaxanSydtaxa

För resor till något av våra grannlän eller vidare i södra Sverige kan du resa med ett syskonkort Resekort Sydtaxan. Läs mer här.

Resekort Studerande

Resekort-studerande

Är du student med giltig studentlegitimation (Studentkortet eller Mecenat, som fysiskt kort eller i mobil) har du möjlighet att köpa 30-dagars resperiod till ett lägre pris. Denna studerandeprodukt läggs påett Resekort märkt "Studerande". Läs mer här.

Flera produkter på samma Resekort

Du kan ladda Resekortet med flera olika produkter men uppmärksamma chauffören/ombordpersonalen om vilken laddad produkt du vill använda vid ombordstigning eller biljettköp.  

Ta hand om Resekortet och ladda igen!

Kortet kan inte avmagnetiseras, men det tål inte en hur omild behandling som helst. Tänk på att Resekortet kan återanvändas och laddas om och om igen. Släng det därför inte när produkten är slut utan spara kortet och ladda det på nytt nästa gång.