Välkommen ombord med Bosse - KLT

Välkommen ombord med Bosse

Föraren Bosse

Säg hej till Bosse!
Bosse är, kan en säga, KLT:s nya språkrör. Han har en förkärlek till teknik och kan utan att överdriva sägas brinna för sitt jobb. I filmen nedan lät vi honom visa några av sina egna favoritfunktioner i bussarna. Kika gärna in på den här sidan emellanåt då vi kommer att fylla på med fler filmer och information som du kan ha glädje av.

Bosse, som är en ordentlig man, ogillar när saker och ting inte fungerar. Därför tycker han att det tar emot lite att informera om att det har varit problem med att få igång tekniken på bussarna. Nu ser han dock ljuset i tunneln och visar malligt upp alla fina funktioner!

Mer surf på bussen

Vi har infört gratis wi-fi på bussarna. Det finnas nu på flertalet fordon som tar 8 passagerare eller fler. Perfekt för dig som vill surfa, jobba eller plöja tv-serier!
Ibland får Bosse inte Wi-Fi att fungera på sin mobil, vilket beror på att vi fortfarande installerar och utvecklar systemet.

Ladda batterierna ombord

Bosses tipsar om USB-uttagen som finns på alla större fordon, riktigt fint att kunna ladda mobilen och surfplattan på bussen.

Hjärtstartare räddar liv

Vid ett hjärtstopp är varje sekund viktig. Därför är Bosse extremt stolt över alla hjärtstartare som har fått flytta in på våra fordon.

Busskurer i Kalmar stad

I våra busskurer i Kalmar stad installeras just nu realtidsskärmar som visar trafikinformation. På så sätt kan du se om bussen är försenad. Du kan lätt hålla utkik efter din buss med hjälp av bussarnas färgade destinations- och linjenummerskyltar.